December 3, 2007

WELCOME & PERHATIAN

Posted in Info e-Kedai at 1:28 am by nazhasecret

072.gif

Bismillahirrahmanirahim

Assalamualaikum dan hai semua

Terima Kasih Pada Semua Pengunjung Blog Secretstore..Minta PERHATIAN Bahawa Harga Di Blog ini adalah tidak termasuk kos penghantaran dalam Malaysia kecuali dinyatakan..jadi anda akan dikenakan caj kos penghantaran dan handling mengikut rate semasa di www.pos.com.my ,jika anda datang ke kedai kami mungkin harga nye berbeza dari yang dipaparkan disini,Jadi jangan malu-malu untuk bertanya jika saya online..atau sms/call saya bila-bila masa saje…Barangan akan dikemaskini dari masa ke semasa..Wassalam

Kenapa Jual Online Murah?

Exclamation Tak perlu sewa kedai realiti (mcm kat luar kadar sewa bulanan agak mahal) dan harga murah sbb belum masuk cost pos lagi Very Happy Jadi jika anda tengok blog ni dan datang ke kedai nyata kami..sila beritahu ye sbb harga di kedai nyata berbeza dengan di Blog ini.Harap Maklum

Salam Mesra Dari:

Pihak Pengurusan SecretStoreOnline@
Golden Souq Enterprise (NS0025694-W)

Advertisements

December 2, 2007

Cara Pembelian & Pembayaran

Posted in Info e-Kedai at 1:27 am by nazhasecret

Assalamualaikum & Hai Semua…

Berikut adalah Terms & Conditions utk urusniaga :-

Segala urusan adalah dalam bentuk tunai/wire transfer Ringgit Malaysia.
Barang yang dibeli tidak boleh dipulangkan.
Jika berlaku kerosakan dlm masa 3 hari pembelian, pembeli boleh menukar barangan tersebut.
Barangan dihantar menggunakan kurier Pos Laju. poslajuxs7.jpg
Utk tempahan, pembayaran deposit sebanyak 30% dari jumlah harga pembelian adalah diperlukan untuk memastikan pesanan tidak dibatalkan. Duit deposit dikira hangus jika pembeli membatalkan pesanan.

*** caj pos dalam MALAYSIA bergantung pd berat brgan***

merdeka_2007.jpg flag_s.gif

~JOM SHOPPING ONLINE~

Kelebihan membeli secara online:

1- Jimat masa dan tenaga anda
2- Jimat minyak kereta anda dan tak perlu bayar parking
3- Tidak memenatkan dan lebih banyak masa dengan keluarga
4- Suami/tunang/pakwe/pasangan tidak masam muka tunggu anda memilih barang
5- Dijamin anak tidak akan hilang time anda tengah leka memilih barang
6- Shopping bila2 masa sahaja 24jam/7hari seminggu
7- Barang dijamin sampai terus ke rumah anda Laughing Wink

 

Sebarang Pertanyaan Bole La Menghubungi:-

Nor Zalilah Binti Abdullah (angah a.k.a nazha)

Yahoo Messenger: nza_80

Call/Sms me: 012-2671285

Email: gse_n9@streamyx.com

Pembayaran Boleh Dibuat Melalui:-

cimb.jpg

CIMB= 14400075108527 NOR ZALILAH BINTI ABDULLAH

MAYBANK= 155023294920 NOR ZALILAH BINTI ABDULLAH

 

***Jangan Lupe Sms/Call/Emailkan butiran pembayaran Anda selepas pembayaran dibuat… 😀 ***

 

 

September 30, 2007

Info Gred Tudung Bawal 1 & Gred Berlian Oktant

Posted in Info e-Kedai, Tudung Bawal 1 at 8:04 pm by nazhasecret

  • Kain tudung dari jenis bawal no 1 Jepun ( high quality dari kategori kain tudung)
  • Berlian terbahagi pada 2 gred , Pertama dari berlian oktant asli dan yang kedua dari oktant gred no 2 di mana tertulis di blog ini sebagai oktant , pihak kami tidak sesekali menjual tudung menggunakan berlian dari gred AAA
  • INFO BERLIAN:

  • Oktant asli :- kelip ada warna-warni , sgt jelas , ketahanan di jamin batu tidak akan tertanggal , wujud dalam satu size sahaja ss12 . Juga dikenali sebagai oktant original swarovski. Peratusan penggunaan berlian ini di pasaran adalah 1-5 % dan lebih tertumpu kepada butik2 exclusive.
  • Oktant oktant :- kelip ada warna-warni , x berapa jelas bergantung kepada cahaya , ketahanan kadang2 tertanggal batu bergantung pada penggunaan seharian , wujud dalam satu size sahaja ss13. Digunakan oleh peniaga online or offline secara meluas.
  • Berlian Gred AAA :- tidak berkelip warna-warni tetapi masih berkilau dan hanya keluarkan cahaya putih sahaja, ketahanan terlalu senang tercabut batu dan tidak tahan lasak. Digunakan oleh peniaga online or offline secara meluas.
  • Berlian gred AA :- Kualiti sgt tidak baik, batu x berkilat dah pecahan dalam kaca terlalu sedikit. Digunakan oleh peniaga online or offline secara meluas.
  • **ramai pembeli tertipu dalam memilih jenis berlian kerana kebanyakan peniaga menggunakan berlian gred AAA & gred AA tetapi mengatakan yang itu oktant asli/oktant.Disini,Kami hanya sediakan dua gred berlian untuk anda beli,nilaikan dan bezakan kualiti berlian ini sendiri. Oktant asli di buat untuk mereka yang pentingkan ciri-ciri yang exclusive dan harga yang mahal bukanlah penghalang untuk memilikinya.Kami berani mengatakan bahawa 90% peniaga online atau offline tidak menggunakan berlian oktant asli lebih2 lagi dengan tawaran harga rm60-rm85 amatlah tidak sesuai dengan harga kos membuat tudung sulaman bertatahkan berlian oktant asli , yang mereka gunakan adalah berlian yang biasa atau di gredkan sebagai oktant no 2 / oktant di blog kami.
  • p/s – harapan kami agar anda tidak mudah tertipu dalam pemilihan berlian dengan sedikit info yang kami sediakan.
  • Pihak Pengurusan SecretStoreOnline@
    Golden Souq Enterprise (NS0025694-W)

    **Info di petik dari Suplier Tudung Kami