September 30, 2007

Info Gred Tudung Bawal 1 & Gred Berlian Oktant

Posted in Info e-Kedai, Tudung Bawal 1 at 8:04 pm by nazhasecret

  • Kain tudung dari jenis bawal no 1 Jepun ( high quality dari kategori kain tudung)
  • Berlian terbahagi pada 2 gred , Pertama dari berlian oktant asli dan yang kedua dari oktant gred no 2 di mana tertulis di blog ini sebagai oktant , pihak kami tidak sesekali menjual tudung menggunakan berlian dari gred AAA
  • INFO BERLIAN:

  • Oktant asli :- kelip ada warna-warni , sgt jelas , ketahanan di jamin batu tidak akan tertanggal , wujud dalam satu size sahaja ss12 . Juga dikenali sebagai oktant original swarovski. Peratusan penggunaan berlian ini di pasaran adalah 1-5 % dan lebih tertumpu kepada butik2 exclusive.
  • Oktant oktant :- kelip ada warna-warni , x berapa jelas bergantung kepada cahaya , ketahanan kadang2 tertanggal batu bergantung pada penggunaan seharian , wujud dalam satu size sahaja ss13. Digunakan oleh peniaga online or offline secara meluas.
  • Berlian Gred AAA :- tidak berkelip warna-warni tetapi masih berkilau dan hanya keluarkan cahaya putih sahaja, ketahanan terlalu senang tercabut batu dan tidak tahan lasak. Digunakan oleh peniaga online or offline secara meluas.
  • Berlian gred AA :- Kualiti sgt tidak baik, batu x berkilat dah pecahan dalam kaca terlalu sedikit. Digunakan oleh peniaga online or offline secara meluas.
  • **ramai pembeli tertipu dalam memilih jenis berlian kerana kebanyakan peniaga menggunakan berlian gred AAA & gred AA tetapi mengatakan yang itu oktant asli/oktant.Disini,Kami hanya sediakan dua gred berlian untuk anda beli,nilaikan dan bezakan kualiti berlian ini sendiri. Oktant asli di buat untuk mereka yang pentingkan ciri-ciri yang exclusive dan harga yang mahal bukanlah penghalang untuk memilikinya.Kami berani mengatakan bahawa 90% peniaga online atau offline tidak menggunakan berlian oktant asli lebih2 lagi dengan tawaran harga rm60-rm85 amatlah tidak sesuai dengan harga kos membuat tudung sulaman bertatahkan berlian oktant asli , yang mereka gunakan adalah berlian yang biasa atau di gredkan sebagai oktant no 2 / oktant di blog kami.
  • p/s – harapan kami agar anda tidak mudah tertipu dalam pemilihan berlian dengan sedikit info yang kami sediakan.
  • Pihak Pengurusan SecretStoreOnline@
    Golden Souq Enterprise (NS0025694-W)

    **Info di petik dari Suplier Tudung Kami

    1 Comment »

    1. kasih said,

      sy nak beli batu tudung gred AAA sahaja.
      dan sebagai contoh boleh tengok kat web sy
      web tu masih dlm pembinaan dan tegok kat bahagian pakaian klik kat beg bling2.saya nak cepat batu tu.tlg email kat sy harga dia.
      terima kasih k


    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: