September 17, 2007

Tart Nenas Gulung

Posted in Kueh Tart at 5:52 pm by nazhasecret

TART NENAS GULUNG SPECIAL

1 balang = 50 bijik = rm25
2 balang = 100 bijik = rm45

tart2.jpg

tart.jpg

tart3.jpg

kawasan cover FREE DELIVERY seremban,senawang,ampangan dan sekitar nya la..luar dari tu yg free delivery PUTRAJAYA..

tambahan utk penghantaran tart nenas gulung ni..leh gak cover kawasan BANGI ngn KAJANG… Laughing ade yg pm tanye nak beli sample bole tak..insya allah akan diusahakan sample dlm bekas kecik2 plak..tungguuuuuuuuuu Wink

HARGA ISTIMEWA untuk yang berkunjung sendiri ke tempat kami (Taman Guru Melayu,Senawang,n9) 1 balang = 50 bijik = RM21,2 balang = 100bijik= RM40

**jem nenas ni dimasak sendiri tau bukan beli dr kilang..kueh tart gulung ni kakak sedara sy yg buat..size nye agak besar inti pun byk mcm dlm pic tu..tgk size 2 bijik kueh tart tu sama ngan tutup bekas cup buat dadih

**gerenti puas hati punya..yg luar kawasan FREE DELIVERY tu mungkin leh bincang cmne cara penghantaran nye…

**yang nak order lebey dr 100bijik harga leh bincang..jum rase kueh tart kami

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: