September 12, 2007

RM55 JER

Posted in Baju Kurung at 6:56 am by nazhasecret

bk11.jpg SIZE L

Size L
> Bahu 16″
> Lengan 22″
> Bahu-Ketiak 11.5″
> Labuh 39″
> Dada 22″

SIZE KAIN L:(Getah+Kain Keras)
> Pinggang = 30″
> Punggung = 44″
> Labuh kain = 40″

***Kain Jenis Jacquard xde batu
***Ada Paiping
***Warna Meroon

3 Comments »

  1. yong said,

    i nak tanya baju kurung ini, harganya RM66… kalau tambah dengan wang kiriman, harga berapa?
    bayaran melalui apa? cheque, cash bank-in, ataupun credit card? Dan kena bayar full payment sebelum u kirim barang??

  2. nazhasecret said,

    hai yong..selalu nye sy kenakan caj 50% je utk guna pos laju..maksud nye kalau anda ada di semenanjung tambah rm3..kalau sabah sarawak tambah rm5..kena byr full payment..bank in pd maybank atau cimb..bila sy terima je pengesahan bukti payment di email..sy akan kirimkan brg..jgn bimbang walaupun kite berurus niaga online..awak bole view about us/contact us kt sebelah kanan nih utk mengetahui lokasi saya..wassalamz

  3. dayang sofiah hj wasli said,

    macam mana nak beli baju ni.saya dari Sabah.Saya berkenan dengan baju kurung BK 11.Size L.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: