September 30, 2007

Tudung Kerawang Tebal Bawal no 1

Posted in Tudung Bawal 1 at 8:16 pm by nazhasecret

Semua Tudung Jenis Bawal no.1 Jepun..Kerawang Jenis Tebal ada Batu Kristal Ori Preciosa RM 49 SEHELAI

belian 3 helai RM 47..harga borong sila email pada kami

tudung6.JPG tudung7.JPG

tudung8.JPG tudung9.JPG

Advertisements

Info Gred Tudung Bawal 1 & Gred Berlian Oktant

Posted in Info e-Kedai, Tudung Bawal 1 at 8:04 pm by nazhasecret

  • Kain tudung dari jenis bawal no 1 Jepun ( high quality dari kategori kain tudung)
  • Berlian terbahagi pada 2 gred , Pertama dari berlian oktant asli dan yang kedua dari oktant gred no 2 di mana tertulis di blog ini sebagai oktant , pihak kami tidak sesekali menjual tudung menggunakan berlian dari gred AAA
  • INFO BERLIAN:

  • Oktant asli :- kelip ada warna-warni , sgt jelas , ketahanan di jamin batu tidak akan tertanggal , wujud dalam satu size sahaja ss12 . Juga dikenali sebagai oktant original swarovski. Peratusan penggunaan berlian ini di pasaran adalah 1-5 % dan lebih tertumpu kepada butik2 exclusive.
  • Oktant oktant :- kelip ada warna-warni , x berapa jelas bergantung kepada cahaya , ketahanan kadang2 tertanggal batu bergantung pada penggunaan seharian , wujud dalam satu size sahaja ss13. Digunakan oleh peniaga online or offline secara meluas.
  • Berlian Gred AAA :- tidak berkelip warna-warni tetapi masih berkilau dan hanya keluarkan cahaya putih sahaja, ketahanan terlalu senang tercabut batu dan tidak tahan lasak. Digunakan oleh peniaga online or offline secara meluas.
  • Berlian gred AA :- Kualiti sgt tidak baik, batu x berkilat dah pecahan dalam kaca terlalu sedikit. Digunakan oleh peniaga online or offline secara meluas.
  • **ramai pembeli tertipu dalam memilih jenis berlian kerana kebanyakan peniaga menggunakan berlian gred AAA & gred AA tetapi mengatakan yang itu oktant asli/oktant.Disini,Kami hanya sediakan dua gred berlian untuk anda beli,nilaikan dan bezakan kualiti berlian ini sendiri. Oktant asli di buat untuk mereka yang pentingkan ciri-ciri yang exclusive dan harga yang mahal bukanlah penghalang untuk memilikinya.Kami berani mengatakan bahawa 90% peniaga online atau offline tidak menggunakan berlian oktant asli lebih2 lagi dengan tawaran harga rm60-rm85 amatlah tidak sesuai dengan harga kos membuat tudung sulaman bertatahkan berlian oktant asli , yang mereka gunakan adalah berlian yang biasa atau di gredkan sebagai oktant no 2 / oktant di blog kami.
  • p/s – harapan kami agar anda tidak mudah tertipu dalam pemilihan berlian dengan sedikit info yang kami sediakan.
  • Pihak Pengurusan SecretStoreOnline@
    Golden Souq Enterprise (NS0025694-W)

    **Info di petik dari Suplier Tudung Kami

    September 24, 2007

    Baju Melayu ThaiSilk=RM95

    Posted in Baju Melayu at 8:09 am by nazhasecret

    RM 95 SEPASANG LELONG

    KAIN JENIS=THAISILK GRED AA (harga pasaran diluar rm169)-kt tmpat sy le Laughing

    BMTS 01 Size S~ BAJU MELAYU CEKAK MUSANG
    > Bahu 17.5″
    > Lengan 23″
    > Bahu-Ketiak 10.5″
    > Labuh 28″
    > Dada 44″

    SIZE SELUAR S: (Getah+Kain Keras)
    > Pinggang = 26.5-33″
    > Punggung = 42″
    > Paha = 24″
    > Labuh = 40″

    BMTS 02 (SOLD) & BMTS 03 Size XL~ BAJU MELAYU JOHOR
    > Bahu 21″
    > Lengan 23.5″
    > Bahu-Ketiak 12″
    > Labuh 32″
    > Dada 52″

    SIZE SELUAR XL: (Getah+Kain Keras)
    > Pinggang = 32-42″
    > Punggung = 50″
    > Paha = 28.5″
    > Labuh = 42.5″

    BMTS 04 JE SEPASANG RM89 (SIZE lebey kurang mcm SIZE S)

    BMTS 04 Size 40~ BAJU MELAYU CEKAK MUSANG
    > Bahu 17.5″
    > Lengan 22″
    > Labuh 28″
    > Dada 42″

    SIZE SELUAR: (Getah+Kain Keras)
    > Pinggang = 25-32″
    > Punggung = 42″
    > Labuh = 39″

    MEROON SIZE S
    HIJAU LUMUT SIZE XL
    SOLD TO ABG LONG

    bmts.JPG

    BMTS 03 SIZE XL,BMTS 04 SIZE 40(utk remaja)-SEMUA Sepasang Ada ngan Seluar

    Baju Kurung Pahang 1

    Posted in Baju Kurung at 6:54 am by nazhasecret

    STOK BARU.. Laughing

    KURUNG PAHANG RM70 SEPASANG

    JENIS KAIN=BENANG HITAM ADA BATU

    kp1-21.JPG kp3-41.JPG

    KP 01 SIZE L (stok 2pasang) 1 SOLD TO mrs_teratai ADA 1 LAGI
    KP 02 SIZE L SOLD TO juliehana
    KP 03 SIZE S
    KP 04 SIZE S SOLD

    Size L
    > Bahu 17.5″
    > Lengan 22″
    > Labuh 41″
    > Dada 46″

    SIZE KAIN L: (Getah+Kain Keras) (KAIN SELISIH DEPAN)
    > Pinggang = 29″
    > Punggung = 46″
    > Labuh kain = 41″

    KP 03 Size S
    > Bahu 15″
    > Lengan 22″
    > Labuh 39″
    > Dada 41″

    SIZE KAIN S: (Getah+Kain Keras) (KAIN SELISIH DEPAN)
    > Pinggang = 25″
    > Punggung = 40″
    > Labuh kain = 40″

    KP 04 Size S
    > Bahu 16″
    > Lengan 21″
    > Labuh 40″
    > Dada 42″

    SIZE KAIN S: (Getah+Kain Keras) (KAIN SELISIH DEPAN)
    > Pinggang = 25.5″
    > Punggung = 40″
    > Labuh kain = 40″

    Baju Kurung Pahang 2

    Posted in Baju Kurung at 6:25 am by nazhasecret

    JENIS KAIN=BENANG PUTIH (sy ikut tukang jahit bgtau) Laughing

    Size M
    > Bahu 16.5″
    > Lengan 21.5″
    > Labuh 40.5″
    > Dada 22″

    SIZE KAIN M: (Getah+Kain Keras) (KAIN SELISIH DEPAN)
    > Pinggang = 27.5″
    > Punggung = 44″
    > Labuh kain = 39″

    SOLD TO SHAYNINA

    SOLD TO AYRINESHOP

    September 17, 2007

    Tart Nenas Gulung

    Posted in Kueh Tart at 5:52 pm by nazhasecret

    TART NENAS GULUNG SPECIAL

    1 balang = 50 bijik = rm25
    2 balang = 100 bijik = rm45

    tart2.jpg

    tart.jpg

    tart3.jpg

    kawasan cover FREE DELIVERY seremban,senawang,ampangan dan sekitar nya la..luar dari tu yg free delivery PUTRAJAYA..

    tambahan utk penghantaran tart nenas gulung ni..leh gak cover kawasan BANGI ngn KAJANG… Laughing ade yg pm tanye nak beli sample bole tak..insya allah akan diusahakan sample dlm bekas kecik2 plak..tungguuuuuuuuuu Wink

    HARGA ISTIMEWA untuk yang berkunjung sendiri ke tempat kami (Taman Guru Melayu,Senawang,n9) 1 balang = 50 bijik = RM21,2 balang = 100bijik= RM40

    **jem nenas ni dimasak sendiri tau bukan beli dr kilang..kueh tart gulung ni kakak sedara sy yg buat..size nye agak besar inti pun byk mcm dlm pic tu..tgk size 2 bijik kueh tart tu sama ngan tutup bekas cup buat dadih

    **gerenti puas hati punya..yg luar kawasan FREE DELIVERY tu mungkin leh bincang cmne cara penghantaran nye…

    **yang nak order lebey dr 100bijik harga leh bincang..jum rase kueh tart kami

    Baju Kurung Thai Silk 2

    Posted in Baju Kurung at 5:48 pm by nazhasecret

    BAJU KURUNG THAI SILK RM69

    TS 03 SIZE M SOLD TO WANNN
    TS 4 AVAILABLE& TS 05 SOLD TO AYEEN78 SIZE XL

    Size M
    > Bahu 16″
    > Lengan 22″
    > Bahu-Ketiak 10.5″
    > Labuh 40″
    > Dada 21″

    SIZE KAIN M:(Getah+Kain Keras)

    > Pinggang = 29″
    > Punggung = 42″
    > Labuh kain = 39.5″

    Size XL
    > Bahu 17″
    > Lengan 22.5″
    > Bahu-Ketiak 12″
    > Labuh 40.5″
    > Dada 23″

    SIZE KAIN XL:(Getah+Kain Keras)
    > Pinggang = 30.5″
    > Punggung = 46″
    > Labuh kain = 41.5″

    ***Kain Jenis Thai Silk
    ***Tiada Paiping

    ts3.jpg

    ts4.jpg ts4s.jpg

    ts5.jpg

    Baju Kurung Thai Silk 1

    Posted in Baju Kurung at 5:44 pm by nazhasecret

    BAJU KURUNG THAI SILK RM69

    TS 01 SIZE L
    TS 02 SIZE XL

    Size L
    > Bahu 16.5″
    > Lengan 23″
    > Bahu-Ketiak 12″
    > Labuh 41″
    > Dada 23″

    SIZE KAIN L:(Getah+Kain Keras)

    > Pinggang = 30″
    > Punggung = 42″
    > Labuh kain = 40″

    Size XL
    > Bahu 17″
    > Lengan 22.5″
    > Bahu-Ketiak 12″
    > Labuh 40.5″
    > Dada 23″

    SIZE KAIN XL:(Getah+Kain Keras)
    > Pinggang = 30.5″
    > Punggung = 46″
    > Labuh kain = 41.5″

    ***Kain Jenis Thai Silk
    ***Ada Paiping

    ts1.jpg ts1s.jpg

    ts2.jpg ts2s.jpg

    TS 02 SOLD TO ayeen78

    September 12, 2007

    Baju Kurung Benang Itam 3

    Posted in Baju Kurung at 7:12 am by nazhasecret

    BAJU KURUNG BENANG ITAM RM60 SIZE XL

    bh3.jpg BH 03 SOLD TO nurulhana

    bh4.jpg bh5.jpg

    Size XL
    > Bahu 17.5″
    > Lengan 22/22.5″
    > Bahu-Ketiak 11″
    > Labuh 40.5/41.5″
    > Dada 23.5″

    SIZE KAIN XL:(Getah+Kain Keras)
    > Pinggang = 30″
    > Punggung = 44/45″
    > Labuh kain = 42″

    ***Kain Jenis Benang Hitam Ada Batu
    ***Ada Paiping

    Baju Kurung Benang Itam 2

    Posted in Baju Kurung at 7:07 am by nazhasecret

    BAJU KURUNG BENANG HITAM ADA BATU RM60

    bh2.jpg bh6.jpg SIZE L

    ni contoh pakai ngan tudung kaler “belacan” first time dpt tudung kaler ni..tu saje display ngn baju ni..nampak sesuai je..harga tk termasuk tudung bawal 1 oktant ni tau Wink kalau nak ngan tudung rege lain la..hehe

    bh6s.jpg

    Size L
    > Bahu 16″
    > Lengan 22″
    > Bahu-Ketiak 11.5″
    > Labuh 39″
    > Dada 22″

    SIZE KAIN L:(Getah+Kain Keras)
    > Pinggang = 30″
    > Punggung = 44″
    > Labuh kain = 40″

    ***Kain Jenis Benang Hitam Ada Batu
    ***Corak abstrak
    ***Ada Paiping

    Next page