January 4, 2008

Berpindah ke www.Bisneswanita.Com

Posted in Uncategorized at 8:42 pm by nazhasecret

Assalamualaikum dan hai semua..

dengan rasminye kami sudah ada domain sendiri..jika anda berminat untuk beurusan dengan kami,sila klik ke Bazaar Baru Kami

JUMPA ANDA DISANA..

ANDA ADA PRODUK???INGIN BELAJAR MILIKI ONLINE STORE SENDIRI?

Advertisements

December 3, 2007

WELCOME & PERHATIAN

Posted in Info e-Kedai at 1:28 am by nazhasecret

072.gif

Bismillahirrahmanirahim

Assalamualaikum dan hai semua

Terima Kasih Pada Semua Pengunjung Blog Secretstore..Minta PERHATIAN Bahawa Harga Di Blog ini adalah tidak termasuk kos penghantaran dalam Malaysia kecuali dinyatakan..jadi anda akan dikenakan caj kos penghantaran dan handling mengikut rate semasa di www.pos.com.my ,jika anda datang ke kedai kami mungkin harga nye berbeza dari yang dipaparkan disini,Jadi jangan malu-malu untuk bertanya jika saya online..atau sms/call saya bila-bila masa saje…Barangan akan dikemaskini dari masa ke semasa..Wassalam

Kenapa Jual Online Murah?

Exclamation Tak perlu sewa kedai realiti (mcm kat luar kadar sewa bulanan agak mahal) dan harga murah sbb belum masuk cost pos lagi Very Happy Jadi jika anda tengok blog ni dan datang ke kedai nyata kami..sila beritahu ye sbb harga di kedai nyata berbeza dengan di Blog ini.Harap Maklum

Salam Mesra Dari:

Pihak Pengurusan SecretStoreOnline@
Golden Souq Enterprise (NS0025694-W)

December 2, 2007

Cara Pembelian & Pembayaran

Posted in Info e-Kedai at 1:27 am by nazhasecret

Assalamualaikum & Hai Semua…

Berikut adalah Terms & Conditions utk urusniaga :-

Segala urusan adalah dalam bentuk tunai/wire transfer Ringgit Malaysia.
Barang yang dibeli tidak boleh dipulangkan.
Jika berlaku kerosakan dlm masa 3 hari pembelian, pembeli boleh menukar barangan tersebut.
Barangan dihantar menggunakan kurier Pos Laju. poslajuxs7.jpg
Utk tempahan, pembayaran deposit sebanyak 30% dari jumlah harga pembelian adalah diperlukan untuk memastikan pesanan tidak dibatalkan. Duit deposit dikira hangus jika pembeli membatalkan pesanan.

*** caj pos dalam MALAYSIA bergantung pd berat brgan***

merdeka_2007.jpg flag_s.gif

~JOM SHOPPING ONLINE~

Kelebihan membeli secara online:

1- Jimat masa dan tenaga anda
2- Jimat minyak kereta anda dan tak perlu bayar parking
3- Tidak memenatkan dan lebih banyak masa dengan keluarga
4- Suami/tunang/pakwe/pasangan tidak masam muka tunggu anda memilih barang
5- Dijamin anak tidak akan hilang time anda tengah leka memilih barang
6- Shopping bila2 masa sahaja 24jam/7hari seminggu
7- Barang dijamin sampai terus ke rumah anda Laughing Wink

 

Sebarang Pertanyaan Bole La Menghubungi:-

Nor Zalilah Binti Abdullah (angah a.k.a nazha)

Yahoo Messenger: nza_80

Call/Sms me: 012-2671285

Email: gse_n9@streamyx.com

Pembayaran Boleh Dibuat Melalui:-

cimb.jpg

CIMB= 14400075108527 NOR ZALILAH BINTI ABDULLAH

MAYBANK= 155023294920 NOR ZALILAH BINTI ABDULLAH

 

***Jangan Lupe Sms/Call/Emailkan butiran pembayaran Anda selepas pembayaran dibuat… 😀 ***

 

 

November 24, 2007

Sabun TAHARAH

Posted in Produk Kesihatan at 10:36 pm by nazhasecret

Pernahkah anda mendengar mengenai sabun taharah?

taharah.jpg

1 buku RM 5.90

NOW!!

3 buku RM 15.00 (jimat RM 2.70)
5 buku – RM 22.50 (jimat RM 7.00)

Buat pengetahuan semua, sabun taharah ini dirumus daripada tanah liat terpilih. Ia boleh digunakan untuk tujuan kecantikan dan kesihatan. Justeru itu penggunaan sabun Taharah ini mampu memberi anda kepuasan sebenar dari segi jasmani dan rohani. Bertemakan “Kembali Kepada Fitrah” di mana manusia dijadikan dengan dua unsur iaitu unsur tanah, bahagian alam yang rendah dan unsur ruh Allah yang suci dan tinggi.

Kandungan tanah liat dapat membersih kulit dengan sempurna kerana tanah merupakan pembasmi kuman (antiseptik) yang terbaik. Penggunaan sabun TAHARAH ini telah teruji keistimewaannya dalam menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.Menghaluskan dan melembabkan kulit diseluruh badan.

Penggunaan yang berterusan dapat menghilangkan penyakit-penyakit kulit seperti ruam, gatal-gatal, kudis, panau, kurap, kulit kering serta rekahan tumit kaki.

Selamat dan boleh digunakan oleh semua peringkat usia termasuk bayi kerana tidak mendatangkan kemudaratan dan kesan sampingan kepada pengguna. Ini adalah kerana campuran TAHARAH tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya untuk kulit hanya sumber-sumber semulajadi digunakan dalam pembuatannya.

Kelebihan Sabun Taharah

* Mengandungi vitamin A,C dan E serta kandungan mineral yang tinggi seperti magnesium, sodium, kalsium dan potassium

* Menghaluskan kulit, menghilangkan bau badan dan kekotoran

* Menghilangkan penyakit kulit seperti panau, kurap, gatal-gatal ruam dan sebagainya

* Menghilang jerawat dan jeragat, mengurangkan garis penuaan

taharah-640x480.jpg

Gelang Bio-Magnetik EDYMIUM

Posted in Produk Kesihatan at 9:47 pm by nazhasecret

Gelang biomagnetik E-Dymium bukan sahaja dicipta sebagai bahan aksesori yang bergaya tetapi di samping itu mempunyai barisan Magnet Neodymium yang terbukti dapat mengembalikan keseimbangan arus elektromagnet di dalam sel-sel darah manusia. Kaedah ini dikenali sebagai “Terapi bio magnetik”.

Kebaikan gelang magnetik E-Dymium
• Meneutralkan pH dalam badan
• Melancarkan perjalanan darah
• Meningkatkan oksigen dalam badan

• Mengurangkan kebengkakan (cellular)
• Mempercepatkan proses biologi dalam sistem badan dan mengurangkan kesakitan
• Mengawal kencing manis
• Melegakan kesakitan otot dan sendi
• Meningkatkan tenaga batin

Simptom-simptom yang biasa dihadapi dari pemakai :
• Kebas
• Pening kepala
• Sakit perut
• Susah tidur
• Sakit
( kesemua simptom ini adalah berlainan bagi setiap individu bergantung pada keseriusan jenis penyakit yang dihadapi)

PENAFIAN / AMARAN: Alat ini telah direka dengan teknologi tinggi khusus untuk tujuan yang diinginkan dan bukan untuk mengesan, mengubati, mencegah atau menyembuhkan sebarang penyakit. Hasilnya mungkin berbeza di antara individu. Tidak disyorkan untuk wanita mengandung dan mereka yang memakai peransang denyut jantung. Jika ragu, rujuk kepada doktor anda sebelum memakai

Losyen Mustajab Pati Halia

Posted in Produk Kesihatan at 9:11 pm by nazhasecret

mustajab.jpg

1 BOTOL RM 22

NOW!!

2 botol – RM 40.00 (jimat RM 4.00)
3 botol – RM 57.00 (jimat RM 9.00)

KEGUNAAN :
Arrow Sangat sesuai untuk tujuan urutan di seluruh badan dengan memecahkan dan membuang angin di dalam badan
Arrow Ia juga boleh memecahkan lemak di dalam badan dan menjadikan bentuk badan lebih langsing
Arrow Membantu mengatasi masalah selulit
Arrow Membantu mengatasi sakit perut akibat senggugut
Arrow Sesuai untuk ibu lepas bersalin
Arrow Melancarkan peredaran darah yang tersumbat
Arrow Amat sesuai digunakan bg mereka yang menghidapi angin ahmar
Arrow Mengatasi kembung perut, sakit perut, sakit pinggang dan belakang, sengal-sengal otot dan sendi, kebas-kebas, bisa-bisa kaki dan lutut
Arrow Ianya tidak berminyak
Arrow Mudah menyerap
Arrow Untuk kegunaan luaran sahaja
Arrow Boleh digunakan tanpa was-was
Arrow Tidak sesuai untuk bayi

November 2, 2007

Produk DCL

Posted in Produk Kesihatan at 8:48 pm by nazhasecret

logo1.jpg

October 6, 2007

Kain Samping Songket Asli

Posted in Baju Melayu, Samping Songket at 1:26 am by nazhasecret

ITEM BARU SAMPING SONGKET ASLI TERENGGANU RM135

**samping belum dijahit tepi
**ukuran keliling pjg 2meter
**ukuran lebar SS 01=78cm SS 02 & SS 03= 80cm

samping.JPG

SAMPING SONGKET ASLI RM115

**samping belum dijahit tepi
**ukuran keliling pjg 176cm
**ukuran lebar 77cm

samping2.JPG

SAMPING SONGKET ASLI LAGI RM135

**samping sudah dijahit tepi
**ukuran keliling pjg 2meter
**ukuran lebar 84cm 

samping3.JPG   samping4.JPG

ZOOM SKET

sampingss.JPG

SAMPING SONGKET ASLI PENUH RM190

**samping belum dijahit tepi
**ukuran keliling pjg 2.5meter

samping5.JPG

October 1, 2007

Baju Kurung Pahang 3

Posted in Baju Kurung at 6:13 am by nazhasecret

BAJU KURUNG PAHANG RM65

jenis kain bng itam xde batu..ade gak kain bng putih

kpx.JPG

kpx3-4.JPG

kpx5-6.JPG KPX 05 SOLD TO YONG

KPX 01 SIZE M (stok ade 2pasang)1 SOLD ADE 1 LAGI
KPX 02 SIZE S

KPX 01 Size M
> Bahu 17″
> Lengan 21″
> Labuh 41″
> Dada 45″

SIZE KAIN M: (Getah+Kain Keras) (KAIN SELISIH DEPAN)
> Pinggang = 26″
> Punggung = 44″
> Labuh kain = 40″

KPX 02 Size S
> Bahu 15″
> Lengan 21″
> Labuh 40″
> Dada 42″

SIZE KAIN S: (Getah+Kain Keras) (KAIN SELISIH DEPAN)
> Pinggang = 26″
> Punggung = 42″
> Labuh kain = 40″

KPX 03,05,06 Size L
> Bahu 17.5″
> Lengan 22″
> Labuh 40″
> Dada 48″

SIZE KAIN L: (Getah+Kain Keras) (KAIN SELISIH DEPAN)
> Pinggang = 30″
> Punggung = 46″
> Labuh kain = 40″

KPX 04 Size L
> Bahu 17.5″
> Lengan 22″
> Labuh 41″
> Dada 46″

SIZE KAIN L: (Getah+Kain Keras) (KAIN SELISIH DEPAN)
> Pinggang = 29″
> Punggung = 46″
> Labuh kain = 41″

Baju Melayu Kanak-Kanak

Posted in Baju Melayu at 6:12 am by nazhasecret

BAJU MELAYU KANAK-KANAK RM39.90 sepasang

bmk.JPG

sepasang gak ngn seluar…ni baju melayu kanak2 nye

BMK 03 tu kaler ungu pekat tau..bukan meroon..ade corak jalur2.. Wink

BMK 01 SOLD TO FAITH
BMK 02 SOLD TO FAITH
 

BMK 01 SIZE 2 : ~ BAJU MELAYU JOHOR
> Bahu = 9.5″
> Lengan = 13″
> Labuh = 17″
> Dada = 27″

SIZE SELUAR: (Getah)
> Pinggang = 16″
> Punggung = 26″
> Labuh = 22″

BMK 02 SIZE 3:
~ BAJU MELAYU JOHOR
> Bahu = 10.5″
> Lengan = 13.5″
> Labuh = 18.5″
> Dada = 30″

SIZE SELUAR: (Getah)

> Pinggang = 18″
> Punggung = 28″
> Labuh = 23″

BMK 03 SIZE 18:
~ BAJU MELAYU JOHOR
> Bahu = 13″
> Lengan = 18.5″
> Labuh = 22″
> Dada = 34″

SIZE SELUAR: (Getah)
> Pinggang = 24″
> Punggung = 40″
> Labuh = 33″

BAJU MELAYU KANAK2 RM 45 Sepasang

Jenis Kain Thai Silk Gred AA

bmkt.JPG

sepasang gak ngn seluar…ni baju melayu kanak2 nye

BMKT 01 SIZE 30:~ BAJU MELAYU CEKAK MUSANG
> Bahu = 14.5″
> Lengan = 14.5″
> Labuh = 23″
> Dada = 38″

SIZE SELUAR: (Getah+Kain Keras)
> Pinggang = 22-29″
> Punggung = 34″
> Labuh = 30″

BMKT 02 SIZE 26:~ BAJU MELAYU JOHOR
> Bahu = 13″
> Lengan = 13″
> Labuh = 21″
> Dada = 32″

SIZE SELUAR: (Getah+Kain Keras)
> Pinggang = 19-24″
> Punggung = 30″
> Labuh = 27″

Next page